fbpx
Dobroslava coaching
Как да си направиш лимонада от 2020-та?

Прочети още

Здравей,

Аз съм Доброслава.

Музикант, предприемач и професионален коуч, посветен на идеята да ти помогне да откриеш и обикнеш себе си, за да създадеш своята уникална следа.

Надявам се, че си добре в здравословно отношение и за теб 2020-та е била просто ограничаваща и безумно дразнеща, без сериозни сътресения.

Ако е така, значи имаш всички съставки, за да си направиш една витаминозна лимонада – напук на всички усилия на изминалата година да покаже, че не е нищо повече от обикновен киселяк.

Рецептата по-долу работи с твои съставки, като целта й е да изстискаш всички полезни вещества от „лошата година“ и да се концентрираш върху най-важното през 2021, като го превърнеш в свой център за спокойствие и устойчивост.

Кои са стъпките?

  • “Слагаш на масата” това, което ти е важно;
  • Изстискваш полезните вещества;
  • Превръщаш ги във витамини за увереност и яснота през следващите месеци.

Как работи рецептата?

Приложеният работен файл стъпва върху шест аспекта от живота, които са основни елементи за удовлетворението и сигурността на почти всеки човек. Всеки аспект е разработен така, че да извади доброто и наученото от 2020, за да бъде използвано, като инструмент в твоя полза.

Когато стигнеш докрая, ще имаш отправна точка и посока за една успешна година, независимо от несигурността и ограниченията.

Ако се затрудниш, просто го обърни на шега. Заиграй се, пиши първото, което ти дойде на ум, или импровизирай. Ще се изненадаш, колко много идеи идват точно по този начин.

Файловете са тук и са в два формата – Word и Pdf.

0 Comments

Submit a Comment

Здравей,

Аз съм Доброслава.

Музикант, предприемач и професионален коуч, посветен на идеята да ти помогне да откриеш и обикнеш себе си, за да създадеш своята уникална следа.