fbpx

Здравей,

Приятно ми е да се запознаем!

Както може би вече знаеш, аз съм Доброслава и съм професионален коуч.
Освен това съм музикант от музикалното училище и Академията в София, имам петгодишна кариера в мултинационална корпорация, собствен бизнес от 15 години и четири години вече практикувам, като личен коуч.

Аз съм човек на промяната и развитието.

Няколко пъти започвам отначало.

и професионално и лично. От музикант станах офис човек, след това напуснах корпоративната си работа, за да започна собствен бизнес, останах самотен родител с дете на пет.

Имаше много моменти, в които се лутах, взимала съм необмислени решения, за които съм съжалявала, тревожех се дали ще се справя… Костваше ми много усилия да продължавам напред.

Имах нужда да споделям и правя плановете си с някой, който има време за мен, знае как да ми помогне да поставя решенията си на тест и на когото имам доверие.

Така щях да избегна завои и съмнения.

Не съм и предполагала, че някога ще бъда коуч. Започнах да уча, защото ми се видя интересно и ново и виждах потенциал за развитие в личен и работен план.

Оказа се, че съм си дошла у дома.
Събудих интереса към работата си, подобрих комуникацията с партньора си, започнах магистратура по психология на 50 години.

Животът ми не тече по мед и масло, нито пък съм станала идеална. Работя, по-умно, общувам и разбирам другите (и себе си) по-добре, по-устойчива съм на стрес, по-фокусирана съм върху важното в живота си.
А това никак не е малко.

Завърших обучението си в Erickson Coaching International;

Член съм на ICF (International Coaching Federation);

PCC (Professional Certified Coach) съм от ICF.

И ето днес се срещаме

Щом си тук, може би търсиш промяна в живота си. Може би си опитвал много пъти да се справиш самостоятелно, сигурно си чел книги – “как да…”, или си гледал TED видеа, за да намериш начин да постигнеш това, което искаш.

Може би поредният опит те е довел до тук.

Каквато и да е причината, аз ще работя с теб, за да се придвижиш към успеха или състоянието, което търсиш, от различно ниво на промяна.

а ако не проработи?

В коучинга поставяме ясни критерии за успех и периодично правим ревизия на резултатите.
Ако не виждаш прогрес, си стискаме ръцете и си казваме довиждане.

Имаш възможност да опиташ предварително – запиши си демо сесия в удобно за теб време.