fbpx

Здравей,

Радвам се да се запознаем!

Аз съм Доброслава – ентусиаст на тема развитие, промяна и бизнес от знания и умения.

Професионален музикант от музикалното училище и Академията в София, петгодишна кариера в мултинационална корпорация, собствен бизнес от 15 години, майка на вече голяма дъщеря и какво ли още не,
аз съм човек на промяната и развитието.

Когато завършвах Ериксън Интернешънъл, нямах никаква идея, че коучингът ще се превърне в мое призвание. Мислех си, че инвестирам само в собственото си развитие. Резултатите в моя живот ме вдъхновиха до такава степен, че не се усетих кога се дипломирах и акредитирах към Международната федерация ICF и реших, че от тук нататък, това е моят път.

И ето ме тук днес, където се срещаме

Може би си приличаме най-малко по едно нещо.
И ти не спираш да търсиш смисъл в това, което правиш, стремиш към най-доброто, което можеш да дадеш от себе си,  искаш да имаш удовлетворение от взаимоотношенията и начина си на живот или просто ти трябва яснота за следващата стъпка в живота.

Каквато и да е причината, радвам се, че се запознаваме.

Аз съм тук, за да съм в твоя полза.

Практиката ми се гради върху желанието да създавам стойност, да бъда вдъхновение за по-смислен и свободен живот, да се развивам заедно с теб.

Не претендирам, че знам отговорите на всички въпроси или че животът ми тече по мед и масло. Стремя се да бъда истинска, всеки ден да живея това, което говоря и правя, и да откривам причината за съществуването си на това място и в това време.

Обещала съм си, че голяма част от това, което създавам ще е безплатно, и в него ще влагам не по-малко усилия, отколкото в платените си програми.

До скоро!